Det er med stor glede vi kan meddele at vi har åpnet avdelingskontor på Mysen. Adressen er Storgata 2, bare 1 minutt å gå fra togstasjonen og 2 minutter å gå fra tinghuset til Follo og Nordre Østfold tingrett. Kontoret ligger i det såkalte «Finanshuset», som Eidsberg Sparebank er i gang med å etablere for å kunne tilby alle typer finansielle tjenester, fra bank og økonomisk rådgivning, regnskap, revisjon til eiendomsmegling og advokat, i samme bygg.

Partner Ulf Larsen har fått hovedansvaret for å følge opp Mysen-kontoret sammen med advokat Espen A. Volden. Espen er fra Eidsberg, og har til sammen sittet 12 år i kommunestyret i henholdsvis Eidsberg og Indre Østfold.

  • Espen er en erfaren advokat med solid kompetanse, faglig trygghet og med en personlighet vi verdsetter høyt. Espens inngående kjennskap til lokalt næringsliv og hans imponerende nettverk vil uten tvil bidra til å bringe nye perspektiver og muligheter til vår virksomhet, sier managing partner Chirsti Erichsen Hurlen.

Lund & Co har tradisjonelt hatt mange gode klientrelasjoner i Indre Østfold, som er en dynamisk og spennende region. Med sterkere tilstedeværelse i regionen ønsker Lund & Co i enda større grad å bistå næringslivet, privatpersoner og andre med juridiske tjenester. Etableringen vil befeste og utvide Lund & Cos posisjon til glede for både eksisterende og fremtidige klienter.

  • Vi har allerede fått på plass en rammeavtale om levering av juridiske tjenester til Eidsberg Sparebank, og vi er entusiastiske ved tanken på å bidra ytterligere til vekst og utvikling i regionen, tilføyer partner Ulf Larsen, som selv opprinnelig er fra Fredrikstad og også var med på å starte Lund & Co tilbake i 2007.

I førsteomgang skal kontoret betjenes av Espen, men da slik at de øvrige advokatene i Lund & Co vil bytte på å sitte på kontoret når Espen er i Oslo.

  • Jeg ser for meg å sitte halve arbeidstiden i henholdsvis Oslo og på Mysen. Firmaets spesialkompetanse med det tilhørende sterke faglige fellesskapet er noe jeg verdsetter høyt, i tillegg til det gode arbeidsmiljøet. Men med mulighet for å sitte på avdelingskontoret slipper jeg den lange reiseveien til Oslo hver dag og kan bidra til å tilrettelegge for en bredere tilstedeværelse i regionen, samtidig som jeg kan holde tett kontakt med kollegaene mine i Oslo. Dermed skal det være godt til rettelagt for både familieliv og faglig utvikling. Jeg ser frem til å ta imot både gamle og nye klienter i våre flotte, nye lokaler på Mysen, uttaler Volden.

Les også om etableringen av avdelingskontoret i Smaalenenes Avis (krever abonnement).