This website requires JavaScript.
Hopp til innhold
Forsiden

Karriere

Lund & Co som arbeidsplass

Lund & Co’s mål er å yte rådgivning og juridisk bistand av høyeste faglige kvalitet innenfor våre spesialområder. I Lund & Co kommer klientenes interesser først, og vi har bygget en organisasjon som skal ivareta dette.

I Lund & Co vil du oppleve tett samarbeid med både partnere og øvrige kolleger. Du vil inngå i et høyt kvalifisert arbeidsfellesskap med en behagelig og uformell omgangstone. Vi legger vekt på å ha et godt læringsmiljø i firmaet, med store muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Rekruttering

Lund & Co har som mål å rekruttere blant de beste innen for alle stillingskategorier i firmaet, slik at vi kan opprettholde vår høye kompetanse på våre rettsområder og for å kunne yte våre klienter best mulig service. Du kan lese mer om de ulike stillingskategoriene nedenfor.

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter faglig dyktige og engasjerte jurister, både nyutdannede og med noe erfaring. Vi tar imot søknader løpende.

Søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift kan sendes på e-post til Managing Partner Chirsti Erichsen Hurlen.