Årets Nordiske juristmøte ble avholdt i København 21.-23. august 2024, og Lund & Co var til stede med advokatene Chirsti Erichsen Hurlen, Hilde K. Ellingsen, Constance Jessen Holm og Lasse G. Våg (Lasse Våg er fraværende på bildet).

Flere av foredragene under årets juristmøte gikk rett i kjernen av de fagområdene Lund & Co jobber med, for eksempel grensen mellom juss og politikk i omstillingen til en mer bærekraftig fremtid, og det var svært lærerikt for oss. Blant annet hørte vi Adele Matheson Mestad fra NIM snakke om urfolks rett til naturressurser og vern mot naturinngrep, med et supplerende innlegg fra professor Markku Suksi fra Finland.

Lund & Co advokatene deltok på ulike møter innenfor temaene arbeidsrett, access to justice, klima og bærekraft og offentlighet i domstolene. I tillegg til faglig påfyll benyttet vi anledningen til å utveksle erfaringer med våre nordiske kollegaer, stifte nye bekjentskaper og få et innblikk i hverdagen til et dansk advokatfirma som også jobber med energirett.